Хочу поділитися з вами дуже простим рецептом приготування смачних пиріжків зі звичайного лаваша на вечерю. Виходять ліниві м’ясні пиріжки на кожен день.
Інгредієнти для рулетів з фаршем:
Фарш – 300 г;
Цибуля ріпчаста -1 шт.;
Сіль – ½ ч. л.;
Паприка – дрібка;
Коріандр – дрібка;
Сир – 130 г;
Кріп – пучок;
Яйце – 2 шт.;
Молоко – 60 мл;
Борошно – 2 ст. л.;
Процес приготування
Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, змішуємо з фаршем. Вливаємо у фарш 30 мл молока, висипаємо сіль, паприку та коріандр.
Натираємо на маленьких різцях терки сир, шаткуємо дрібно кріп. Висипаємо кріп та сир у миску з фаршем, ретельно перемішуємо.
Ділимо два пласти лаваша надвоє. Виходить 4 листи, кожен ділимо на 4 прямокутники. На кожен прямокутник викладаємо фарш, розподіляємо по всій поверхні.
В окрему чашу розбиваємо яйце. Згортаємо кожен пласт у рулет. Край пласта змащуємо яйцем, щоб краще закріпити його на лаваші.
У яєчну суміш вливаємо молоко, висипаємо борошно і ретельно перемішуємо. Обволікаємо рулети в яєчній суміші і відправляємо на сковороду з розігрітою олією.
Обсмажуємо кожен рулет до золотистого кольору по обидва боки під кришкою на середньому вогні.
Кладемо рулети на паперовий рушник, щоб стекла олія.