Сьогодні приготую печиво, яке готується дуже швидко. А результат вас точно здивує! Хрустке і дуже смачне печиво на кожен день!
Інгредієнти:
100 гр. теплого молока
2 ч. л. сухих дріжджів
500 гр. борошна
200 гр. вершкового масла
2 яйця
60 гр. цукру
для посипки близько 70-100 гр. цукру
Приготування:
Роблю для початку опару. До теплого молока додаю сухі дріжджі і перемішую. Додаю 2 чайні ложки борошна і перемішую.
Накриваю опару другою тарілкою і залишаю на 5-7 хвилин у теплому місці. Має утворитись пінна шапочка.
Вершкове масло кімнатної температури збиваю з цукром міксером.
Тоді поступово додаю по одному яйця і теж збиваю міксером.
Вливаю опару.
Поступово додаю борошно і замішую тісто приблизно 5 хвилин. Накриваю рушничком на 10-15 хвилин.
Ділю тісто для зручності на 3 частини. Розкачую пласт і посипаю цукром.
Нарізаю смужки приблизно товщиною 3 сантиметри.
Смужку стручую у трубочку.
Печиво занурюю у цукор тільки з верхнього боку. Швом до низу не занурюю, щоб воно потім знизу не пригоріло.
Викладаю печиво на деко застелене пергаментом. Відправляю у духовку при температурі 170 на 15-17 хвилин.Джерело
Швидке і смачне печиво готове!