Скумбрія під шубою! Виходить дуже ніжною та повітряною, копчена скумбрія надає оригінального смаку та аромату.

ІНГРЕДІЄНТИ

Скумбрія

2 шт.

Буряк

500 г

Картопля

500 г

Морква

200 г

Яйце куряче

4 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт. (або фіолетова)

Майонез

за смаком

Цей салат ви можете робити із солоної чи копченої скумбрії, у будь-якому варіанті у вас вийде дуже оригінальний та розкішний результат.

ПРИГОТУВАННЯ:

Відварюємо або запікаємо буряк, моркву та картоплю. Якщо запечете, салат виходить із оригінальним смаком.

Картоплю натираємо на великій тертці і одразу змішуємо з невеликою кількістю майонезу.

Викладаємо шар картоплі у форму та розрівнюємо. Відразу формуйте салат на блюді, яке подаватимете до столу.

Другий шар – риба кубиками – так ріжемо одну, а другу ріжемо акуратними скибочками – це буде декор салату.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками, викладаємо на рибу. Робимо сіточку з майонезу.

Натираємо моркву на великій тертці та викладаємо на цибулю. Сітка майонезу.

Натираємо на великій тертці буряк, викладаємо на моркву та змащуємо майонезом.

Натираємо яйця на будь-якій тертці, розподіляємо по салату і красиво викладаємо скибочки скумбрії у вигляді коси та гілочки кропу.

Накриваємо плівкою і відправляємо настоюватися у холодильник.Джерело