ІНГРЕДІЄНТИ
Оселедець
400 г
Яблуко
150 г (зелене, кисло-солодке)
Цибуля червона
80 г
Мариновані огірки
120 г
Кріп
0.5 пучок
Сметана 40%
200 г (домашня)
Перець чорний мелений
за смаком
Мені цей рецепт сподобався тим, що заправка для нього – сметанна, а не, як зазвичай, з майонезу, та й в салатику буде ще яблуко і червона цибуля. У поєднанні з оселедцем, виходить дуже оригінально і смачно.
ПРИГОТУВАННЯ:
Філе оселедця ріжемо на шматочки.
Яблуко ріжемо кубиками і відразу змішуємо з рибою: так оселедець добре просочиться яблучним соком і стане смачним.
Додаємо цибулю, нарізану кубиками і шматочки огірків.
Кріп беріть за смаком, але половини пучка вистачить. Подрібнюємо і додаємо до салату.
Заправляємо салат сметаною і посипаємо перцем, перемішуємо.
Порада: беріть найжирнішу сметану, в ідеалі – домашню і тоді салат виходить просто дивовижним.
Настоювати його не потрібно, одразу подаємо до столу.Джерело