ІНГРЕДІЄНТИ
Куряче стегно
2 шт.
Картопля
400 г
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Морква
1 шт.
Вермішель
70 г
Лавровий лист
3 шт.
Перець духмяний
7 шт.
Цибуля зелена (перо)
за смаком
Вода
2 л
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Пропонуємо вам розбавити своє звичне меню відмінним супчиком, який ніколи не набридає.
Готується такий супчик без засмажки. Вермішель розбухати не буде, так як попередньо ми її будемо обсмажувати. Для приготування бульйону ми використовуємо курячі стегна, але ви за бажанням можете взяти грудинку або суповий набір. Супчик простий, але дуже апетитний. Більш того, може тривалий час стояти в холодильнику. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
ПРИГОТУВАННЯ:
В першу чергу ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння. Потім відправляємо сюди курячі стегна, сіль, лавровий лист і запашний перець.
Очищаємо цибулю та моркву і цілими відправляємо в бульйон. Доводимо до кипіння. Після чого прибираємо пінку, яка утворилася. Накриваємо каструлю кришкою і варимо бульйон 20 хвилин.
Розігріваємо сковороду без олії і відправляємо в неї обсмажуватися до золотистого кольору тонку вермішель.
Після закінчення потрібного часу з бульйону дістаємо цибулю, лавровий лист і запашний перець. Ці інгредієнти можна викинути. Моркву і м’ясо теж дістаємо, але відкладаємо.
Тепер очищаємо картоплю і нарізаємо маленькими кубиками. Перекладаємо в бульйон. Солимо і доводимо до кипіння. Варимо 10 хвилин. При цьому потрібно знімати піну, яка буде утворюватися.
Потім знімаємо шкіру з курки і відокремлюємо м’ясо від кісок. Нарізаємо його невеликими шматочками. Після чого маленькими кубиками ріжемо відкладену моркву. Перекладаємо підготовлені інгредієнти разом з подрібненою зеленню в бульйон і перемішуємо. Продовжуємо варити суп ще 5 хвилин.
Після закінчення потрібного часу додаємо обсмажену вермішель. Варимо ще 5 хвилин. Перчимо суп до смаку і добре перемішуємо.Джерело