Саме до новорічного столу цей домашній м’ясний рулет підійде ідеальн0. Ваші гості будуть в захваті від цієї смаk0ти!

М’ясний рулет – завжди безпрограшний варіант до святкового столу. Він виходить ситним, красиво і ефектно виглядає. Такий рулет точно буде вам до смаку і сподобається гостям. Готується рулет набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Ну, а в майбутньому з начинкою можна поекспериментувати.

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм фаршу
  • 1 куряче яйце
  • 50 грам сухарів
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 цибулини
  • 100 грам сухих грибів
  • 100 грам сиру
  • 2 чайні ложки паприки
  • соняшникова олія
  • 2 чайні ложки сухого часнику
  • 2 чайні ложки приправи

Починаємо приготування

Сухі гриби кладемо в кип’яток і залишаємо на 10 хвилин. Потім проціджуємо і нарізаємо дрібними шматочками.

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Кладемо на сковорідку і обсмажуємо на сковороді з олією до рум’яного стану. Додаємо до неї гриби і обсмажуємо все разом до готовності, солимо і перчимо до смаку.

Фарш кладемо в миску, додаємо куряче яйце і всі приготовані спеції. Туди ж кладемо сухарі і все добре перемішуємо.

Робочу поверхню вистеляємо харчовою плівкою і формуємо прямокутник. На одну половину викладаємо начинку, а зверху тертий сир. За допомогою плівки формуємо рулетик, защипуємо краї.

Заготівлю загортаємо в фольгу і перекладаємо на деко. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 1,2 години. А потім нарізаємо шматочками і подаємо до столу.Джерело

Смачного!