Таkого ніжного м’яса я ще не їла. Тепер завжди буду готувати тільkи за цим рецептом. Виходить дуже м’яkе і соkовите

Це нічим не гірше шашлику на природі — м’ясо в духовці або м’ясо по-грузинськи! Давно шукала такий рецепт, м’ясо вийшло соковите і м’яке.

Необхідні продукти:

  • 1. М’ясо (свинина, яловичина) — 1 кг
  • 2. Мед — 2 ст. ложки
  • 3. Лимон — 0,5 шт.
  • 4. Сметана — 1 ст. ложка
  • 5. Спеції та зелень: хмелі-сунелі, кріп, петрушка, кінза, розмарин, базилік — за смаком
  • 6. Сіль — за смаком
  • 7. Чорний перець (мелений) — за смаком

Приготування

Середніми шматками наріжте м’ясну м’якоть, зелень порізати, з лимона вичавити сік.

Підготовлені інгредієнти перемішайте, додайте мед, спеції, посоліть. Поставте в холодильник на 2-3 години.

Після того як м’ясо замаринувалося, змішайте його зі сметаною і викладіть на деко або в форму для випікання.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 45-60 хвилин. Час приготування залежить від обраного м’яса і величини шматків.

М’ясо по-грузинськи подавайте з улюбленими гарнірами і овочевими салатами. Таку страву вам обов’язково захочеться приготувати ще раз.