Це нічим не гірше шашлику на природі — м’ясо в духовці або м’ясо по-грузинськи! Давно шукала такий рецепт, м’ясо вийшло соковите і м’яке.
Необхідні продукти:
- 1. М’ясо (свинина, яловичина) — 1 кг
- 2. Мед — 2 ст. ложки
- 3. Лимон — 0,5 шт.
- 4. Сметана — 1 ст. ложка
- 5. Спеції та зелень: хмелі-сунелі, кріп, петрушка, кінза, розмарин, базилік — за смаком
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Чорний перець (мелений) — за смаком
Приготування
Середніми шматками наріжте м’ясну м’якоть, зелень порізати, з лимона вичавити сік.
Підготовлені інгредієнти перемішайте, додайте мед, спеції, посоліть. Поставте в холодильник на 2-3 години.
Після того як м’ясо замаринувалося, змішайте його зі сметаною і викладіть на деко або в форму для випікання.
Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 45-60 хвилин. Час приготування залежить від обраного м’яса і величини шматків.
М’ясо по-грузинськи подавайте з улюбленими гарнірами і овочевими салатами. Таку страву вам обов’язково захочеться приготувати ще раз.