Інгредієнти
Печериці свіжі
300 г
Картопля
4 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Морква
1 шт.
Перець червоний солодкий
0.5 шт.
Вершковий сир
200 г (можна плавлений)
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Кріп
за смаком
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 78.18 | 875.6 |
Білки | 3.22 | 36.06 |
Жири | 3.14 | 35.22 |
Вуглеводи | 10.06 | 112.7 |
Грибні супи користуються особливою любов’ю у всіх : ця перша страва виходить дуже ароматною і ситною, навіть в тому випадку, якщо ви варите не на м’ясному, а на овочевому бульйоні або використовуєте тільки гриби.
Приготування:
Картоплю нарізаємо кубиками, а цибулю – дрібно.
Солодкий перець також ріжемо невеликими шматочками, моркву натираємо на грубій тертці.
Гриби ріжемо довільно.
Цибулю, моркву і солодкий перець обсмажити на олії.
Додаємо до овочів грибочки, перемішуємо і смажимо 3 хвилини.
Додаємо картоплю, вливаємо воду, солимо і варимо до готовності картоплі.
Коли до закінчення приготування залишиться кілька хвилин, кидаємо гриби і зелень, шматочки плавленого сирка, перемішуємо і пробуємо на сіль. Перчимо і варимо кілька хвилин після того, як суп закипить.
Вершковий сирок ви можете замінити будь-яким іншим плавленим, додавайте свої улюблені спеції і зелень, а також ароматні трави.
Такий суп дуже смакує зі сметаною і білими сухариками.Джерело