Відтепер готую суп без м’яса. Одного разу приготувала суп без м’яса і була здивована його смаkотою.. Всім реkомендую спробувати його приготувати!

Інгредієнти

Печериці свіжі

300 г

Картопля

4 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Перець червоний солодкий

0.5 шт.

Вершковий сир

200 г (можна плавлений)

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Кріп

за смаком

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність78.18875.6
Білки3.2236.06
Жири3.1435.22
Вуглеводи10.06112.7

Грибні супи користуються особливою любов’ю у всіх : ця перша страва виходить дуже ароматною і ситною, навіть в тому випадку, якщо ви варите не на м’ясному, а на овочевому бульйоні або використовуєте тільки гриби.

Приготування:

Картоплю нарізаємо кубиками, а цибулю – дрібно.

Солодкий перець також ріжемо невеликими шматочками, моркву натираємо на грубій тертці.

Гриби ріжемо довільно.

Цибулю, моркву і солодкий перець обсмажити на олії.

Додаємо до овочів грибочки, перемішуємо і смажимо 3 хвилини.

Додаємо картоплю, вливаємо воду, солимо і варимо до готовності картоплі.

Коли до закінчення приготування залишиться кілька хвилин, кидаємо гриби і зелень, шматочки плавленого сирка, перемішуємо і пробуємо на сіль. Перчимо і варимо кілька хвилин після того, як суп закипить.

Вершковий сирок ви можете замінити будь-яким іншим плавленим, додавайте свої улюблені спеції і зелень, а також ароматні трави.

Такий суп дуже смакує зі сметаною і білими сухариками.Джерело