Інгредієнти
Картопля
3 шт.
Вода
1.5 л
Фарш курячий
250 г
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля зелена (перо)
за смаком
Кріп
за смаком
Сир плавлений
200 г
Вершки 33%
250 мл
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 87.91 | 1951.6 |
Білки | 4.76 | 105.66 |
Жири | 5.98 | 132.67 |
Вуглеводи | 3.8 | 84.3 |
Після рясних святкових застіль, хочеться чогось легкого і простого. Цей суп з вершками, виходить дуже смачним, ароматним, ситним, саме те, що відмінно підходить після безлічі салатів з майонезом і вдосталь м’яса на столі.
Приготування:
Цибулю, моркву і картоплю ріжемо кубиками.
Подрібнюємо зелену цибулю і кріп.
Фарш беріть будь-який за смаком і обсмажуємо на невеликій кількості олії до напівготовності, постійно перемішуючи, щоб маса не збиралася у великі шматочки.
Додаємо у фарш зелену цибулю, солимо і перчимо до смаку. Додайте також подрібнений часник, пару зубчиків.
Окремо обсмажуємо цибулю на олії до напівготовності.
Додаємо моркву і тушкуємо до м’якості моркви.
Додаємо кубики картоплі, обсмажуємо кілька хвилин.
Заливаємо водою і варимо до готовності картоплі.
Кладемо сирок, порізаний кубиками, перемішуємо і пробуємо на сіль.
Коли сир розчиниться, вливаємо вершки і варимо ще кілька хвилин.
В кінці варіння додаємо кріп.
Ось такий простий суп ви зварите буквально за 30 хвилин.
Ви можете додавати вершки і сирок, але можна тільки вершки або ж тільки сирок.Джерело