Таkого супу ви ще ніkоли в світі не їли.. Одразу після приготування мої діти та чоловіk з”їдають цей суп одразу

Інгредієнти

Картопля

3 шт.

Вода

1.5 л

Фарш курячий

250 г

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Цибуля зелена (перо)

за смаком

Кріп

за смаком

Сир плавлений

200 г

Вершки 33%

250 мл

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність87.911951.6
Білки4.76105.66
Жири5.98132.67
Вуглеводи3.884.3

Після рясних святкових застіль, хочеться чогось легкого і простого. Цей суп з вершками, виходить дуже смачним, ароматним, ситним, саме те, що відмінно підходить після безлічі салатів з майонезом і вдосталь м’яса на столі.

Приготування:

Цибулю, моркву і картоплю ріжемо кубиками.

Подрібнюємо зелену цибулю і кріп.

Фарш беріть будь-який за смаком і обсмажуємо на невеликій кількості олії  до напівготовності, постійно перемішуючи, щоб маса не збиралася у великі шматочки.

Додаємо у фарш зелену цибулю, солимо і перчимо до смаку. Додайте також подрібнений часник, пару зубчиків.

Окремо обсмажуємо цибулю на олії до напівготовності.

Додаємо моркву і тушкуємо до м’якості моркви.

Додаємо кубики картоплі, обсмажуємо кілька хвилин.

Заливаємо водою і варимо до готовності картоплі.

Кладемо сирок, порізаний кубиками, перемішуємо і пробуємо на сіль.

Коли сир розчиниться, вливаємо вершки і варимо ще кілька хвилин.

В кінці варіння додаємо кріп.

Ось такий простий суп ви зварите буквально за 30 хвилин.

Ви можете додавати вершки і сирок, але можна тільки вершки або ж тільки сирок.Джерело