Дріжджове тісто – продукт примхливий. Щоб воно підійшло, потрібно дотримуватися низки правил. Зазвичай тісту дають постояти в теплому місці. Воно збільшується в розмірах завдяки тому, що дріжджі виділяють вуглекислий газ. Складність часто полягає в тому, щоб знайти місце з відповідною температурою. Але сьогодні вам не потрібно буде думати про це, адже в цьому рецепті тісто готується холодним методом. Тобто, холодне дріжджове тісто доходить у холодильнику.
Ви відмовитеся від класичних рецептів, коли спробуєте приготувати це холодне дріжджове тісто
Холодне дріжджове тісто і як правильно його приготувати
Можливо, ви здивуєтеся цьому незвичайному рецепту. Адже багато хто ще у бабусь навчився того, що дріжджовому тісту обов’язково потрібно тепло. Але, варто вам лише спробувати цей спосіб приготування, і ви не захочете використовувати ніякі інші.
Тісто за цим рецептом виходить повітряним, пластичним і податливим. Ще один плюс – воно може зберігатися в холодильнику.