Суп
Курка
500 г
Картопля
2 шт.
Горошок зелений
100 г
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Морква
1 шт.
Кріп
за смаком
Петрушка (зелень)
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Часник
за смаком
Рулети
Яйце куряче
2 шт.
Борошно пшеничне
160 г
Масло вершкове 82,5%
40 г
Сіль
дрібка
Часник
2 зуб.
Кріп
за смаком
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 151.25 | 2178 |
Білки | 10.28 | 148.08 |
Жири | 6.37 | 91.76 |
Вуглеводи | 14.16 | 203.96 |
Унікальність цього супу в простоті приготування, та й продукти всі можна купити за доступною ціною. Суп вийде насичений, ситний, ароматний і матиме апетитний вигляд.
Приготування:
Промийте горох і засипте його в каструлю з водою. Візьміть каструлю на 3 літри. Поставте варитися горох. А тим часом підготуємо м’ясо. На добре розігрітій сковорідці обсмажте будь-яке курячі частини. Їх попередньо підсоліть і перемішайте. Смажимо до золотистого кольору з двох сторін.
Додаємо до звареного гороху і варимо приблизно 20 хвилин. Картоплю поріжте соломкою, моркву натріть на великій тертці, цибулю подрібніть кубиками. На сковороді, де смажилося куряче м’ясо, обсмажуємо цибулю до напівпрозорості, потім додайте моркву. Процес займе у вас 2 хвилини.
Зажарку киньте в каструлю до м’яса і варіть 5 хвилин.
Готуємо тісто для рулетиків. У миску розбийте яйця, сіль, додаємо борошно і замішайте тісто. Дайте йому полежати хвилин 10. Змішайте в окремому посуді вершкове масло з часником. Його можна натерти на терці або пропустити через прес. Подрібніть зелень і додайте до вершкової масі.
Розкачайте тісто тонким шаром, змастіть олією з часником і загорніть рулет. Щільно закріпіть краї. Наріжте на рулетики, закиньте в киплячий суп, проваріть 10 хвилин і все. Можна подавати до столу. Такий суп буде на наступний день смачніший, він настоїться і буде смачним.
Порада: курку можна не зажарювати, а зварити з неї бульйон. Куряче м’ясо можна замінити копченими ковбасками.
Сподіваємося, що цей рецепт вам сподобається! Джерело