Готую повітряний пиріг на швидkу руkу. Виходить дужё смачний і ніжний. Завжди готую за цим рёцёптом kоли часу обмаль

Варто спробувати приготувати пиріг за цим рецептом, і ви буду постійно готувати такий пиріг.

Рецепти швидкого приготування сьогодні дуже популярні. Пропонуємо вам один з таких варіантів – це повітряний пиріг. Який точно сподобається і вам і вашим гостям.

Для приготування вам будуть потрібні:

  • борошно – 400 гр;
  • молоко – 200 мл;
  • яйця – 3 шт;
  • рослинна олія – 90 мл;
  • цукор – 200 гр;
  • варення або густий джем – 1-1.5 склянки;
  • розпушувач – 2 ч. ложки;
  • сіль – 0.5 ч. ложки.

Процес приготування

Збиваємо холодні яйця з сіллю і поступово додаємо цукор, потім олію і молоко. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і додаємо порційно, не перестаючи збивати масу. У підсумку, у вас повинне вийти густе, як сметана тісто.

Пергамент змащуємо рослинною олією і застеляємо ним форму для випічки. Виливаємо частину тіста, по верху розподіляємо варення і заливаємо рештою тістом.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, зменшуємо до 160 і випікаємо пиріг хвилин 40 – 45. Готову випічку посипаємо цукровою пудрою, ріжемо на шматочки і подаємо до столу.Джерело

Смачного!