Кияни будуть здивовані таким рішенням.. Тепер їм доведеться платити доньці Бойка з ОПЗЖ за користування картками

Виявляється, торгова марка Kyiv Smart Card належить донці регіонала Юрія Бойко

15 червня Верховний суд віддав торгову марку Kyiv Smart Card доньці Юрія Бойко.

До 2020 року вона та її чоловік Назаров працювали в КМДА. Ще тоді вони рейдернули міський бренд і переписали його на свою ГО “Смарт Сіті Хаб”.

Після цього родичів ОПЗЖшника вигнали з мерії, почались судові процеси і от нещодавно суд прийняв фінальне рішення на користь Бойка.

Тепер транспортні картки з лого Kyiv Smart Card можуть заблокувати, а місто змусять платити проросійським силам.

Раніше доньки Бойко разом із чоловіками засвітилися на Паризькому та Міланському тижні моди. Дочки колишнього регіонала, голови депутатської групи “Платформа за життя та мир”, яку створили з колишніх членів проросійської партії ОПЗЖ, Юрія Бойка разом із чоловіками насолоджуються життям у Франції.

Юрій Бойко має дві дочки — Ярослава та Уляна, які керують журналом L’Officiel. Чоловік однієї з доньок колишнього голови проросійської ОПЗЖ Сергій Горовий. Чоловік протягом 1 років займав керівну посаду в “Київгазі”, а зараз володіє видавничим будинком, що випускає глянець.

Михайло Бондаренко – чоловік другої доньки одіозної політики. Чоловік є сином фундаторів популярного українського порталу. Нині доньки Юрія Бойка разом із чоловіками подорожую Європою. Наприклад, нещодавно пари побували на Паризькому та Міланському тижні моди, де оцінили нові колекції.

Юрій Назаров найбільш відомий як ініціатор проекту Kyiv Smart City. Проте процес його впровадження супроводжувався численними скандалами та кримінальними справами.

Діяльністю Назарова цікавилася, зокрема, і СБУ. Формально – за корупцію, а неформально – за витік даних до сусідньої країни. На початку 2020 року до нього до кабінету КМДА з’явилася з обшуком Служба безпеки України. Але закінчилася ця невелика пригода для Юрія Леонідовича легким переляком – йому довелося лише звільнитися з посади.

Юрій Назаров та Юрій Бойко

Джерело