Ось таке то в нас правосуддя! Зрадниця з Куп’янська, яка радо вітала окупантів, отримала лише умовний термін

Pozdniakov Vadym

Знову про наше “правосуддя”

Зрадниця з Куп’янська, яка дякувала російським військовим за те, що позбавили її від страждань щодо “нав’язування” української мови отримала лише умовний термін.

Мешканка смт Куп’янськ- Вузловий Харківської області, яка радо вітала окупантів, навіть стала “зіркою” пропагандистського рашистського тв-каналу, після деокупації селища швидко “перевзулася” і дякувала українцям. Але вміння своєчасно зрадити не допомогло жінці – суд визнав її винною у виправдовуванні та запереченні збройної агресії рф проти України (ч. 3 ст. 436-2 КК України).

Обвинуваченій призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним строком на 3 роки.

Антиукраїнський коменатар наприкінці травня минулого року пропагандистському рашистського тв-каналу “звезда” дала 35-річна Світлана Міхальова. Жінка жалілася окупантам на “страшных украинских фашистов”.

“Правда, очень ждали вас, очень ждали, потому что нас здесь задавили своим украинским, вечно ребенка заставляли в саду разговаривать на украинском, переписали историю”, – розповіла на камеру російським пропагандистам Міхальова.Джерело