Як з ним вчинити?… Його звільняють, а він поновлюється. Суддя львівських митників – Олександр Коморний

Суддя для львівських митників – Олександр Коморний.

Пам’ятаєте як 04.05.2022 в пункті пропуску «Грушів» після оформлення львівськими митниками, правоохоронці затримали три мікроавтобуси Volkswagen LT , які по документам заїзджали в Україну порожні, а по суті були вщент забиті ліквідом, – новою побутовою технікою? Одним з «керівників» цього процесу був заступник начальника ВМО №6 митного поста «Яворів» Орест Ошуст, людина підсанкційного контрабандиста Івана Бокала.

Просто знайте, що 14 грудня 2022 року суддя Олександр Коморний, своїм рішенням у справі №380/15500/22 поновив Ореста Ошуста на посаді заступника начальника ВМО №6 МП «Яворів» Львівської митниці. А ще, стягнув з Львівської митниці середній заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 61691,40 грн. Ба більше, Коморним зазначено, що рішення суду в частині поновлення на посаді Ошуста і стягнення середнього заробітку за один місяць в сумі 35986,65 грн – допустити до негайного виконання.

Наші джерела повідомили, що суддя Коморний дуже любить митників. Не платонічно звичайно, а в якості учасників судових процесів. А що, гарні учасники і конкурси цікаві. Давайте поміркуємо. Корумпований Львівський митник попадається, його звільняють, а потім, він через суд поновлюється на роботі. Ще й стягує середній заробіток. Станом на сьогодні в провадженні судді Коморного є справи з поновлення на посаді начальника МП «Городок» і начальника ВМО №6 МП «Яворів». Дивно, що справи по таким особам попали саме до судді Коморного. Випадковість непевне.

Таких рішень у судді Коморного по митникам багато, за весь час його роботи. Сьогодні Коморний розглядає справу одіозного митника Романа Рифяка. Сподіваємось на те, що в цей час дружина судді Людмила не сидить в салоні «Anorr» на косметичних процедурах.Джерело