“Це виграш України. Я не виключаю репарації”, – у РФ визнали, що вже скоро чекає Київ та Москву

В Росії визнали, що авантюра Путіна по вторженню в Україну вже стала перемогою для Українського держави та його майбутнього.

Пише https://world-news.video

Україна вийде безспорним переможцем у війні з Росією і після підписання великого мирного договору буде значно забезпечена Європою та США економічною та фінансовою. 

Пострадавшая від військових дій територія буде відновлена ​​за рахунок допомоги з боку Заходу та репарацій з Москви. 

При цьому Росія ждет поражение і важкий економічний криза. 

Однак найбільш програвшим у ході війни стане оккупована частина Донбасу, яка жде судьба непризнаного Придністров’я. 

Об цьому заявив відомий російський економіст Дмитрій Потапенко в інтерв’ю російським журналістам і телеведучим Андрею Караулову. 

По його мнению, у Росії в найближчі роки не буде грошей на відновлення ОРДЛО, а також фінансування оккупованого Криму в прежних обсягах. 

При цьому підсумку військової авантюри Росії стане беззаперечною перемогою України, а також її економічне процвітання, яке буде забезпечено зі сторонами Заходу. 

“На мій погляд, це виігрує Україна саме через те, що в більшому договорі, в тому числі, буде розмова про те, хто буде відновлювати іншу частину України. Я не виключаю репарації, в тому числі і плюс ко всьому, туда буде Щоб вся коаліція всім миром вкладала гроші в найсучасніші технології для того, щоб, по-перше, показати картинку, а во-вторих, щоб зробити там серйозний щит, тому що зараз це відбувається в Україна, це поразка того блоку НАТО, який показав, на мій погляд, повну неефективність, і вони повинні реінкарнуватися і показати свою силу, то є там буде сама потужна, на мій погляд, групування, навіть якщо вона офіційно не буде визнана НАТО, але там буде сама сучасна система оборони, звичайно”, – заявив Потапенко. 

Коментуючи військову частину допомоги Заходу після завершення війни, Караулов зауважив, що Україна стане набагато більш міцною і збройною передовими оборонними системами, що не буде суперечити договору.