Аж очам не вірю… Невже білоруси зробили свій вибір. Подивіться що там зараз твориться

Білоруські партизани перейшли до спротиву – вони створюють перепони, щоб не допустити білоруських військовослужбовців в Україну воювати на стороні країни-агресори Росії. Вони підривають російські потяги та псують техніку.

Пише https://world-news.video

Про це 20 березня у Twitter є Франак Вячорка, радник лідерів білоруської опозиції Світлані Тихановської. Він нагадав, що Білорусь – земля партизанів.

«Наші герої зупиняють російські потяги, псують російську техніку, роздають листівки, щоб не допустити білоруських військ в Україні», – написав він.

Він опублікував карту, на якій зображено результати діяльності білоруських партизанів.

Водночас Вячорка витрат, що в соціальних мережах активізувалися так звана фабрика тролів з Росії. У Facebook та Instagram боти намагаються між українцями та білорусами посіяти конфлікти. Таким чином країна-агресорка, яка напала на українську державу, намагається втягнути Білорусь «у криваву бійню проти братньої України», іззаначив радник Тихановської.

Політик наголосив: Україна переможе, а Білорусь буде звільнена.

передавання, що міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський попередив білоруських військових, які вирішують приєднатися до Росії у війні проти України, що на них чекатиме жорсткий опір. Усі, хто ступить на українську землю на напрямі Волинської та Рівненської областей, там і залишився, зауважив глава МСВ.

Водночас секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов сказав, що, якщо хоча б один білоруський військовий перетне кордон з Україною, його буде знищено. Білоруському народу не потрібна участь у цій війні.