ЗСУ, ви просто найкращі… Тільки подивіться кого ліквідували наші хлопці

З’явилася оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на 06.00 19 березня. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на сторінці у Facebook.

Пише https://world-news.video

Розпочалася двадцять четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Положення та характер дії сил оборони суттєвих змін упродовж остатньої доби не зазнали. Збройні сили України та інші підрозділи Сил оборони продовжували завдавати удари по угрупованням військових ворога, який намагався захопити захоплені рубі.

Зенітними ракетними військами та винищувальною авіацією України було уражено 12 повітряних цілей ворога – 2 літаки, 3 вертольоти, 3 БПЛА та 4 крилаті ракети.

Також, у той час доби, українські захисники та захисники знищили декілька колон техніки окупантів у Миколаївській та Сумській області, втратили ворога наразі уточнюються. того, внаслідок нанесення вогневого складу федерального командувача 8 загальної військової армії Південного військового округу збройних сил російської держави генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

Виходячи з того, що ворогу завдано великих втрат в особливий склад, існує ймовірність того, що військово-політичним керівництвом російської федерації буде прийнято рішення щодо внесення змін до існуючого законодавства та розкриття відкритої мобілізації для продовження затяжної, виснажливої ​​війни. З використанням виправдання таких дій, не виключається здійснення низьких провокацій на території російської федерації із загібеллю світового населення, як це було зроблено перед початком іншої чеченської компанії. Це надасть можливості провладній верхівці ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану тотальної мобілізації громадян.

З території України продовжують управляти загиблих та поранених військовослужбовців збройних сил російської федерації та росгвардії. Так, у місті для лікування та лікування поранених окупантів залучені всі медичні заклади, які мають медичне відділення Гомеля. Хірурги діють цілодобово, усі планові операції білоруських громадян або відмінено, або перенесено на невизначений термін. Фіксується великий відсоток смертності серед важкопоранених російських загарбників.

Ворог продовжує нести суттєві втрати. Має проблеми логістичним забезпеченням підрозділів. Низький рівень морально-психологічного складу відповідно до підвищення стану особи дезерства та відрядів військовослужбовців з числа військовослужбовців російської федерації брати участь у війні проти України.

Отож, віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!