Вокзал Львова. Годину тому… Люди очам не могли повірити коли побачили ЦЕ. Мурашки по шкірі (відео)

Український співак Святослав Вакарчук експромтом влаштував концерт на Львівському залізничному вокзалі. Лідер гурту “Океан Ельзи” прямо на Двірцевій площі зіграв на фортепіано і заспівав хіти, які підняли бойовий дух. Слухачами були ті гарячі переселенці в Україні, а саме у Львів щодня приїжджають понад 30 українців, які вимушені війни від.

Пише https://world-news.video

Виконавець написав на офіційній сторінці в Instagram, що ніколи не забуде емоцій, історії та облич людей на концертах. Вакарчук виконав близько 10 пісень, серед найвідоміших – «Все буде добре», «Я не здамся без бою», «Обійми» та Гімн України. Під час виконання пісні “Не твоя війна” співак не тримав сліз і розплакався.

“Насправді, я не планую концерт. Однак, коли я дізнався, що тут є фортепіано, – не міг відтворити цю функцію, щоб поговорити з людьми і заодно заспівати. Це один із найбільших знаків у моєму житті”, – поділився емоція Святослав Вакарчук у інтерв’ю “ТСН”.

Вакарчук цією метою є тимчасовим прихистом і станом надії для сотень тисяч українців, які шукають безпечне місце для своєї родини. А саме залізничний вокзал – епіцентр сліз, радості й прагнень. Окремо співак відзначив роботу і трудовий подвиг залізничників. Вони віддають усі сили, щоб забезпечити комфорт і безпеку біженцям.

В кінці виступу виконавець заспівав Гімн України в унісон із кількома сотнями своїх шанувальників, яким пощастило відвідати мініконцерт. “Ми точно виграємо! Знищимо тих, хто вбиває наших дітей і жінок. Ми цього ніколи не пробачимо”, – підбадьорював українців Вакарчук.

Серед слухачів були біженці, військові, діти, волонтери та працівники вокзалу. Вони були в захваті від живого виступу та підякували співаку за його підтримку.