Зеленський В Рaді! Депутатам Оголосили Умову

Олександр Корнієнко повідомив, що депутати не мають права ставити запитання Володимиру Зеленському після того, як той оголосить своє послання 1 грудня у Верховній Раді. Перший заступник спікера Олександр Корнієнко під час погоджувальної ради Верховної Ради 29 грудня повідомив, що народні депутати не зможуть поставити Президенту України Володимиру Зеленському питання після того, як той виступить зі своїм щорічним посланням про зовнішню та внутрішню політику України.

Пише https://puer.org.ua

Є певні статті регламенту, цей процес чітко регламентований. Він не передбачає обговорень, виступів та питань.

І ми сподіваємося, що всі колеги дотримуватимуться високого рівня правової та поведінкової культури та регламенту», — зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, народний депутат Ярослав Железняк повідомив у Telegram, що президент України Володимир Зеленський планує виступити перед Верховною Радою 1 грудня зі щорічним зверненням.

«Кажуть, що в перший день зими (1 грудня) усі народні депутати та глядачі трансляції Верховної Ради зможуть насолодитися щорічним зверненням президента до співгромадян», – написав депутат і оприлюднив скрін пропозиції президента України до спікера парламенту Руслана Стефанчука.

«Пропоную заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України 1 грудня 2021 року послання президента України до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України», – йдеться в документі.