“Я не продаю душу”: Тіна Кароль пояснила, чому відмовляється виступати в РФ

Популярна виконавиця Тіна Кароль жодного разу не відвідувала Росію з 2014 року. Вона пояснила, що вплинуло на її рішення повністю відмовитись від концертів у РФ.

Пише http://www.replikanews.org

Багато українських артистів, з початком вiйськoвиx дій на сході нашої країни, не переставали виступати в Росії. Вони продовжили туди їздити на музичні фестивалі та й просто побачитися зі знаменитими колегами чи своїми родичами, передає Сьогодні.

Нещодавно її запросили на танцювальний проєкт до Грузії виступити з піснею українською мовою “Намалюю тобі зорі”. Після цього артистка дала інтерв’ю у студії місцевого каналу.

Інтерв’юер поставив Кароль питання щодо причини відмови від гастролей у Росії. Тіна відразу пояснила свою позицію – вона це зробила з політичних мотивів.

“У 2014 РОЦІ Я СКАЗАЛА, ЩО ЗАЛИШАЮСЯ В УКРАЇНІ . НЕЗВАЖАЮЧИ НА ТЕ, ЩО ПРОПОЗИЦІЙ БУЛО БАГАТО. ТО БУВ МІЙ ВИБІР. Я МОЖУ ПРОДАВАТИ СВОЮ МУЗИКУ, АЛЕ НЕ ПРОДАЮ ДУШУ”, – ПОДІЛИЛАСЯ ВИКОНАВИЦЯ.

Також вона розповіла, що цікавиться грузинською музичною індустрією – вона навіть має фаворита серед артистів.

“Я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ ВАШИХ СПІВАКІВ, У НИХ ОСОБЛИВІ ГОЛОСИ ТА ПОЧУТТЯ МУЗИКИ. МОЯ УЛЮБЛЕНА СПІВАЧКА НІНО КАТАМАДЗЕ”, – ЗІЗНАЛАСЯ КАРОЛЬ.